Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Bright Starts Aktivitetsleke - Rullende ape som lyser

Bright Starts har det lykkeligste oppdraget i verden - skape latter og glede for de minste barna!

Bright Starts har troen på at den største gleden foreldre og barn kan ha er tiden de tilbringer sammen gjennom lek, sang eller kosestund. Barna lar seg ikke påvirke av gårsdagen eller morgendagen, men de er til stede i øyeblikket, og med små overraskelser som kan oppstå møter man latter og uforglemmelige øyeblikk. Gjennom morsomme lyder, former, farger og funksjoner skaper Bright Start lekene som barna elsker, som utfordrer og som bidrar i barnets utvikling. 

Vår lavpris: 296,-
Utsolgt
SKU
07206-46

Denne morsomme apen fra Bright Starts reagerer når du trykker den på hodet. Da løper den rundt i rommet slik at barnet ditt kan prøve å fange den igjen, samtidig som at de to grønne ringene den holder i begynner å lyse. Et ypperlig leketøy som oppfordrer barnet til å bevege seg i tillegg til at den byr på mye moro og glede.

Aktivitetsleken fra Bright Starts fremmer grovmotorikken og viser barnet årsak-virkning samtidig som den byr på lek og moro. 

Inneholder:

  • Bright Starts aktivitetsleke rulleape som lyser

Detaljer:

  • Mål: ca. 14 x 19 x 14 cm (LxBxH)
  • Batteribehov: 3 x AAA (inkludert)
  • Alder: fra 6 mnd
Produktdetaljer
Modell52181
EAN0074451521810
MerkeBright Starts
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.