Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Bright Starts Whale-a-roo pull & shake aktivitetshval med lyd og vibrasjon

Bright Starts har det lykkeligste oppdraget i verden - skape latter og glede for de minste barna!

Bright Starts har troen på at den største gleden foreldre og barn kan ha er tiden de tilbringer sammen gjennom lek, sang eller kosestund. Barna lar seg ikke påvirke av gårsdagen eller morgendagen, men de er til stede i øyeblikket, og med små overraskelser som kan oppstå møter man latter og uforglemmelige øyeblikk. Gjennom morsomme lyder, former, farger og funksjoner skaper Bright Start lekene som barna elsker, som utfordrer og som bidrar i barnets utvikling. 

Vår lavpris: 125,-
På lager
SKU
07222-8
   

Med Whale-a-roo fra Bright Starts blir babyens leketid til et hav av tull og morsomheter. Overrask babyen med introduksjon til årsak-virkning ved å trekke i hvalens hale for vibrasjoner eller rist den for morsomme klokkelyder. Utforsk fargebåndene med sine klare farger og knitrende tekstur. Selve hvalen er i myk plysj og er perfekt som underholdning på tur.

Inneholder:

  • Bright Starts aktivitetshval

Detaljer:

  • Mål: ca. 16 x 9 x 11 cm
  • Materiale: polyester, plast
  • Alder: fra 0 mnd.
  • Rengjøres med fuktig klut
Produktdetaljer
ModellBS-12505
EAN074451125056
MerkeBright Starts
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.