Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Bkids Infantino Lil' Nibbles Biteleke i silikon med forskjellige teksturer

Bkids babyleker

Bkids babyleker kommer i lyse farger og engasjerende mønstre som stimulerer babyens sanser. Bkids har svært lang erfaring med å produsere babyleker av svært høy kvalitet, med fokus på design og farger som engasjerer babyer og små barn. Blant babylekene fra Bkids finnes det et bredt utvalg av aktivitetsleker, stableleker, rangler, puttekasse, badeleker, musikkleker, biteringer, og mye annet. I sortimentet fra Bkids finner du babyleker som passer til babyer og småbarn i alderen 0 - 24 mnd.

Vår lavpris: 97,-
På lager
SKU
05216-52
   

Denne biteleken fra Bkids Infantino er perfekt for å berolige barnets såre gommer, og har to håndtak som gjør det enkelt for barnet å holde leken mens det biter og utforsker lekens forskjellige teksturer. Biteleken er i BPA-fri silikon og er formet som en ertebelg.

Inneholder:

  • 1 Bkids Infantino biteleke

Detaljer:

  • Mål: ca. 16 x 3 x 13 cm (LxBxH)
  • Materiale: Silikon
  • Alder: fra 0 mnd.
  • Rengjøres med fuktig klut
Produktdetaljer
Modell316577-01
EAN773554165777
MerkeBkids
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.