Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Bkids Park n Sort Garage - putteboks med 3 biler, nøkler og former

-30%

Bkids babyleker

Bkids babyleker kommer i lyse farger og engasjerende mønstre som stimulerer babyens sanser. Bkids har svært lang erfaring med å produsere babyleker av svært høy kvalitet, med fokus på design og farger som engasjerer babyer og små barn. Blant babylekene fra Bkids finnes det et bredt utvalg av aktivitetsleker, stableleker, rangler, puttekasse, badeleker, musikkleker, biteringer, og mye annet. I sortimentet fra Bkids finner du babyleker som passer til babyer og småbarn i alderen 0 - 24 mnd.

Kampanjepris 130,90 Vår lavpris: 187,-
30%
Du sparer: 56,10
På lager
SKU
04206-83
   

Bkids Park and Sort Garage er putteleken med tre biler, nøkler, ulike former og farger.

Putteboksen fra Bkids er formet som en garasje og har hull til forskjellige former på taket. I tillegg kommer leken med tre biler og 3 nøkler som passer i hver sin garasjedør. Lekesettet har håndtak slik at barnet enkelt kan ta den med overalt. Bilene kan også lekes med på egenhånd, og har frihjul slik at barnet kan skyve de rundt. Putteleker har flere utviklingsfordeler, som blant annet øye-hånd koordinasjon og finmotoriske ferdigheter. 

Inneholder:

  • Bkids putte-garasje
  • 3 former
  • 3 biler
  • 3 nøkler

Detaljer:

  • Alder: fra 12 mnd.
Produktdetaljer
Modell317020
EAN0773554170207
MerkeBkids
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.