Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Bkids Infantino stableklosser og putteleke - 14 deler

Bkids babyleker

Bkids babyleker kommer i lyse farger og engasjerende mønstre som stimulerer babyens sanser. Bkids har svært lang erfaring med å produsere babyleker av svært høy kvalitet, med fokus på design og farger som engasjerer babyer og små barn. Blant babylekene fra Bkids finnes det et bredt utvalg av aktivitetsleker, stableleker, rangler, puttekasse, badeleker, musikkleker, biteringer, og mye annet. I sortimentet fra Bkids finner du babyleker som passer til babyer og småbarn i alderen 0 - 24 mnd.

Vår lavpris: 147,-
På lager
SKU
04206-87
   

Her får du to klassiske leker i en. Åtte fargerike stablekopper som kan bygges til en høyde på 70 cm, og som passer inni hverandre. I tillegg får du en bøtte og tilhørende lokk med fire hull, formet til å passe de fire klossene. Bøtten har et praktisk håndtak til å bære med seg, og har plass til både klosser og stablekoppene.

Innhold:

  • Settet består av 14 deler
    • Stablekopper
    • Bøtte med lokk
    • Putteklosser

Detaljer:

  • Mål: 15.24 x 15.24 x 20.32 cm
  • Alder: fra 6 mnd.
Produktdetaljer
Modell003404
EAN3021105034049
MerkeBkids
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.