Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Bkids Activity Shape Sorting Castle - putteboks slott med stablefigurer og klosser - 13 deler

Bkids babyleker

Bkids babyleker kommer i lyse farger og engasjerende mønstre som stimulerer babyens sanser. Bkids har svært lang erfaring med å produsere babyleker av svært høy kvalitet, med fokus på design og farger som engasjerer babyer og små barn. Blant babylekene fra Bkids finnes det et bredt utvalg av aktivitetsleker, stableleker, rangler, puttekasse, badeleker, musikkleker, biteringer, og mye annet. I sortimentet fra Bkids finner du babyleker som passer til babyer og småbarn i alderen 0 - 24 mnd.

Vår lavpris: 264,-
På lager
SKU
04206-91
   

Denne fargerike sorteringsleken fra Bkids er formet som et slott hvor veggene er prydet med hull som passer til de ulike formene og bokstavene.

Putteboksen kommer også med andre artige funksjoner som en knapp som lager lyd når du trykker den, en fargerik rulle og noen ringer man bevege fra en side til en annen. Kanskje barnet kan telle klossene etter hvert som de putter de i formene på slottet? Fire figurer kan stables på toppen av slottet, eller du kan snu slottet opp ned og feste dem på bunnen. En allsidig leke med flere sider med moro og glede!

Inneholder:

  • Bkids Sorting Castle puttekasse
  • 4 former
  • 4 bokstaver
  • 4 figurer

Detaljer:

  • Alder: fra 12 mnd.
Produktdetaljer
Modell063166
EAN3021105631668
MerkeBkids
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.