Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Hape Stabletårn med forskjellige materialer og lyder

Hape pedagogiske treleker, kulebaner, lekemat og musikkleker

Gjennom sine leker i tre ønsker Hape å oppmuntre barn til kreative lek. Hape treleker bidra til å utvikle barns fantasi, kreativitet, sosiale ferdigheter, fysiske ferdigheter, finmotorikk, problemløsing og selvoppdagelse. Hape leker i tre vokser med barnet, og tilbyr leker som passer fra baby, til småbarn, til førskolebarn og til skolebarn. Fra Hape finner man pedagogiske treleker, musikkleker i tre, kulebaner og lekemat i tre. Hape treleker er produsert i bærekraftige materialer, og gjennomgår strenge sikkerhets- og kvalitetskontroller.

Medlemspris 152,60 30%
Vår lavpris: 218,-
På lager
SKU
08206-123
   

Dette unike stabletårnet fra Hape består av forskjellige materialer og elementer som barnet kan utforske. Oppdag årsak-virkning ved å stable de forskjellige delene som også lager lyd, som klang fra bjeller eller og raslende perler. Her kan barnet ha mye moro med å stable og studere, riste og klemme de forskjellige stabledelene.

Stabletårn er et supert hjelpemiddel for fin-motorisk utvikling, og dette tårnet fra Hape er perfekt for utvikling av flere sanser i tillegg.

Inneholder:

  • 1 stabletårn

Detaljer:

  • Mål: 10 x 10 x 14 cm (LxBxH)
  • Alder: fra 10 mnd.
Produktdetaljer
ModellE8502
EAN6943478030541
MerkeHape
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.