Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BRIO World Smart Tech Sound Reisesett med tunneler - 37 deler 33972

BRIO togbaner, dukkevogner, treleker og byggesett

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO Builder, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

Vår lavpris: 1 078,-
På lager
SKU
04206-44
   

Ta kontroll over leken med dette interaktive togsettet. Med Smart Tech lydteknologi kan det batteridrevne toget kommunisere med omgivelsene og automatisk svare på Smart Tech-tilbehøret ved å utføre forskjellige handlinger som flerfarget lys, bevegelse og lyder som forbedrer leken. Hver tunnel skaper en unik respons fra toget, fra å endre retning til å senke tempoet og stoppe. Barnet kan spille inn sine egne lyder og høre dem avspilt når toget svinger under Sound Action-tunnelen. Programmér togoppsettet slik du selv ønsker, og sett i gang med dine egne BRIO World-eventyr.

Inneholder:

  • 1 Lokomotiv med opptaks-og avspillingsfunksjon
  • 2 Reisevogner
  • 8 tunneler med forskjellige funksjoner
  • Reisestasjon
  • Banedeler
  • Og mye mer

Detaljer:

  • Batteribehov: 2 AAA-batterier (ikke inkl.)
  • Mål eske: L60 x B15 x H39 cm
  • Alder: fra 3 år

Alt henger sammen i BRIO World I BRIO World er det ingen grenser eller begrensninger – bare uendelig mange muligheter. Vær hvem du vil hvor du vil i BRIO World. Bygg, bygg på nytt, finn på og inviter. Alle seks temaene i BRIO World er knyttet sammen i et lekent, interaktivt system, slik at du kan kjøre, løpe eller fly mellom dem hvis du vil. Velkommen til eventyret!

Produktdetaljer
Modell33972
EAN7312350339727
MerkeBRIO
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.