Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
Black Deals avsluttes om:

BRIO World Cargo Mountain togsett 36010 - togbane med lastekran, godstog, helikopter, heis og mer

-22%

BRIO togbaner, Builder byggesett, treleker og dukkevogner

BRIO har i over 100 år produsert treleker av svært høy kvalitet. Disse klassiske lekene i tre har vært i bruk i generasjoner - hvem har vel ikke selv hatt en leke fra BRIO som barn? BRIO Togsett, BRIO togbanetilbehør, BRIO treleker, BRIO Builder, BRIO babyleker og BRIO dukkevogner er populære leker hos de aller fleste barn, lekene går i arv, og trelekene fra BRIO går aldri av moten. Med nye deler, design og funksjoner, er lekene fra BRIO alltid i utvikling, og utfordrer barnets motoriske ferdigheter. Lekene fra BRIO følger barnets utvikling og vokser sammen med barnet. BRIO treleker er solide, klassiske leker som tåler en trøkk, og som er utviklet og laget for små barns måter å leke på.

BRIO har i generasjoner laget kvalitetsleker for de minste barna som er trygge å leke med, og som stimulerer sansene. Fra BRIO har vi flere typer babyleker som putteboks,trekkeleke,bankebrett,lær-å-gå-vogn,stableleke,klosser,rangler og annet. Lekene er klassiske og i tre av ypperste kvalitet som holder seg i mange år. Leker til baby er spesielt tilpasset barnets medfødte nysgjerrighet og behov for å utforske verden rundt seg.

BRIO BUILDER er en morsom byggeserie der barna lærer seg å sette sammen kule konstruksjoner ved hjelp av tremateriale. BRIO har treleker av høy kvalitet, og fine byggesett som utfordrer kreativiteten for barn. BRIO har levert kvalitetsleker i generasjoner, og de klassiske lekene holder seg år etter år. Se vårt utvalg av treklosser, byggesett og babyleker fra den kjente merkevaren. Med sitt rene og enkle designspråk bidrar BRIO leker til å stimulere og åpne opp et helt univers av fornøyelser hvor den eneste begrensningen er fantasien. Dette er den filosofien om lek som det kjente merket baserer alle sine produkter på.

Kampanjepris 1 087,- Vår lavpris: 1 394,-
22%
Du sparer: 307,-
På lager
SKU
08227-6
   

Dette innholdsrike 36010 Cargo Mountain togsettet fra BRIO World tar togleken til nye høyder med 5 nivåer med både kran- og lastefunksjoner, helikopterplattform og fjelltunneler.

Hver av de store fjelldelene har lekefunksjoner som kan tilpasses og endres slik at du kan lage den togbanen du selv ønsker. Varier høyden, utformingen og funksjonene og bygg din egen arbeidsplass med diverse kraner, heiser og lasteplasser. La helikopteret og godstoget med vogner kjøre rundt og håndtere dette utfordrende arbeidsstedet.

Jernbanelek basert på virkeligheten hjelper barna med å forstå og lære om omgivelsene på en morsom måte, samtidig som de utvikler finmotorikken. Lekesettet passer til barn fra 3-årsalderen og oppover. Cargo Mountain 36010 er et flott BRIO World-togsett som fungerer alene som et komplett sett eller som et tillegg til eksisterende togsett. Laget etter BRIO-standeren ved hjelp av høykvalitets plast og FSC-sertifisert europeisk bøketre.

Inneholder:

 • 23 skinnedeler
 • 5 støttedeler
 • 4 fjelldeler
 • 4 plattformer
 • 2 figurer
 • 1 godstog med vogner og last
 • 1 helikopter
 • 1 skilt

Detaljer:

 • Mål: 110 x 100 cm
 • Materiale: tre og plast
 • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell36010
EAN7312350360103
MerkeBRIO
36010 Brio togbane med lasteplatformer 36010 Brio togbane med lasteplatformer

Plattform med fjellsklie

Send lasten ned fjellet ved å bruke vippfunksjonen på plattformen. Lasten er nå klar til å lastes på godsvognen.

36010 togbane fra brio med godstog på fjellbane 36010 togbane fra brio med godstog på fjellbane

Lasteområde med sikkerhetsbom

Bruk den dreibare kranen med magnet til å laste vognen. Pass på at sikkerhetsbommen er igjen!

36010 BRIO togsett ed heis og helikopterplatform 36010 BRIO togsett ed heis og helikopterplatform

Helikopterplattform med heis

Bruk den manuelle heisen for å ta med last opp og ned på plattformen. På toppen er det rom for helikopteret å lande.

Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.