Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BS Bounce tennis med 2 myke baller

Kreativ, lærerik og aktiv lek, inne og ute med Buitenspeel

Lek er så viktig, og leker som holder barna i aktivitet, tar dem med ut og som underholder, er ekstra viktig i en tid som preges av tekniske gadgets og stillesittende lek. Lekene fra Buitenspeel er alt annet enn vanlige, her finner du unike, originale leker med det lille ekstra, og med fokus på kreativ, lærerik og aktiv lek. Eskene fra BS - Buitenspeel er tydelig merket med alder, materialbruk, sesong og om fokus for leken ligger på aktivitet, læring eller kreativitet.

Vår lavpris: 194,-
På lager
SKU
02216-72
   

Med disse elastiske racketene fra Buitenspeel er det om å gjøre å slå den myke ballen fram og tilbake. Hvor lenge klarer dere holde den i lufta, uten å komme nær bakken? Ta det med på stranda eller i parken, eller lek i hagen. Spillet er en super uteaktivitet som er utfordrer koordineringsevner samt at du får trent motoriske ferdigheter.

Inneholder:

  • 2 racketer
  • 2 baller

Detaljer:

  • Mål racket: 57 x 32 (HxB)
  • Materiale: Neopprene
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
ModellGA303
EAN8717775443032
MerkeBS - Buitenspeel
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.