Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

BS Hoppestrikk - 3 meter

Kreativ, lærerik og aktiv lek, inne og ute med Buitenspeel

Lek er så viktig, og leker som holder barna i aktivitet, tar dem med ut og som underholder, er ekstra viktig i en tid som preges av tekniske gadgets og stillesittende lek. Lekene fra Buitenspeel er alt annet enn vanlige, her finner du unike, originale leker med det lille ekstra, og med fokus på kreativ, lærerik og aktiv lek. Eskene fra BS - Buitenspeel er tydelig merket med alder, materialbruk, sesong og om fokus for leken ligger på aktivitet, læring eller kreativitet.

Vår lavpris: 87,-
På lager
SKU
08206-77
   

En rød hoppestrikk på 3 meter fra Buitenspeel. Denne strikken byr på mye moro, enten alene eller sammen med andre. En super aktivitet til å holde barn og unge i bevegelse, enten i skolegården, bakgården eller hagen. Å hoppe strikk er god trening for muskler, kondisjon og balanse.

Inneholder:

  • Hoppestrikk

Detaljer:

  • Lengde: 3 m
  • Bredde: 2 cm
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
ModellGA344
EAN8717775443445
MerkeBS - Buitenspeel
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.