Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

EduFun 100 Byggeklosser i tre - fra 18 mnd - pastellfarger

EduFun leker i tre

Alle trelekene fra EduFun er FSC®-sertifisert, symbolet for bærekraftig skogbruk. Trelekene fra EduFunn er unike leker i tre, som er med på å inspirere barn til morsom og kreativ lek. Lekene er laget i tre av svært høy kvalitet og malt i farger som appelerer til barn og fanger deres oppmerksomhet. Dukkehus, møbler til dukkehus, aktivitetsleker, byggeklosser, pedagogiske leker, lekemat, babyleker og leker i tre som fremmer utviklingen av barnets motoriske ferdigheter gjennom lek og rollelek.

EduFun treleker er laget av naturlige materialer, tåler lek og er ment å vare i generasjoner.

Vår lavpris: 217,-
På lager
SKU
06182-153
   

Stort sett med fargerike byggeklosser i tre. Byggeklossene kommer i flere forskjellige farger. Bygg ulike tårn, former og konstruksjoner, og riv dem ned. Det er ekstra gøy når mamma eller pappa bygger, og du kan rive det ned og høre alle klossene falle i gulvet.

I lokket finner du flere ulike former slik at boksen også blir en puttekasse.

Inneholder:

  • 100 deler

Detaljer:

  • Alder: fra 12 mnd
Produktdetaljer
Modell2505
EAN7040698716350
MerkeEduFun
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.