Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Carrera BMW M4 DTM 1:43 bil til bilbane - No. 31 T. Blomqvist

Carrera RC-leker - radiostyrte biler, bilbaner og kjøretøy

Bilbaner, biler og alt som kan knyttes til RC biler, fjernstyrte bilbaner, helikoptre, quadcopters - opplev spenning med ekte bilkjøring i ditt eget hjem. Carrera gir barna spennende lek, som krever ferdigheter som håndterer fart og raske avgjørelser. Bilene fra Carrera er underlagt de samme fysiske lovene som racerbiler og sportsbiler av full størrelse. Det er ingen øvre aldersgrense for lek med Carrera bilbaner og biler, Carrera har samlet mennesker på tvers av generasjoner i flere tiår.

Generasjoner med foreldre og barn elsker fortsatt konkurranse med høyt press og spennende kjøring. Utallige produktinnovasjoner og nyutvikling sikrer at hvert Carrera-løp blir en minneverdig anledning. 

Vår lavpris: 234,-
På lager
SKU
02226-84
   

Fokusert på DTM-tittelen, den svensk-britiske sjåføren Tom Blomqvist har konkurrert for BMW i DTM siden 2015. I førersetet på sin hvite BMW M4 DTM med startnummer 31 kjører han for laget sitt "Racing Bart Mampaey" og har et klart mål: Jakte poeng. Drevet av en fire-liters V8 naturlig aspirert motor har den aerodynamiske touring-bilen en spektakulær ytelse på 480 bhp. M4 DTM-en trenger bare 3 sekunders akselerering fra 0 til 62 mph. Fascinerende racing-moro for både sjåfører og tilskuere.

Denne bilen er også ustoppelig på Carrera GO!!! bilbanen. Grip om rattet på BMW M4 DTM bilbane-bilen og vis at du har det som trengs for å bli en vinner. Takket være BMW og DTM lisens er denne 1:43 skala racerbilen en tro reproduksjon av originalen.

Inneholder: 

  • Carrera BMW M4 DTM bil til bilbane

Detaljer:

  • Mål: 11,75 x 4,55 x 3,15 cm
  • Målestokk: 1:43 skala
  • Alder: fra 6 år
  • Kompatibel med Carrera GO!!! og Carrera GO!!! Plus bilbaner
Produktdetaljer
Modell20064108
EAN4007486641082
MerkeCarrera
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.