Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Carrera Audi RS 5 DTM 1:43 bil til bilbane - No. 5 M. Ekström

Carrera RC-leker - radiostyrte biler, bilbaner og kjøretøy

Bilbaner, biler og alt som kan knyttes til RC biler, fjernstyrte bilbaner, helikoptre, quadcopters - opplev spenning med ekte bilkjøring i ditt eget hjem. Carrera gir barna spennende lek, som krever ferdigheter som håndterer fart og raske avgjørelser. Bilene fra Carrera er underlagt de samme fysiske lovene som racerbiler og sportsbiler av full størrelse. Det er ingen øvre aldersgrense for lek med Carrera bilbaner og biler, Carrera har samlet mennesker på tvers av generasjoner i flere tiår.

Generasjoner med foreldre og barn elsker fortsatt konkurranse med høyt press og spennende kjøring. Utallige produktinnovasjoner og nyutvikling sikrer at hvert Carrera-løp blir en minneverdig anledning. 

Vår lavpris: 244,-
Få igjen på lager
SKU
02226-83
   

Svensken Mattias Ekström bestemte seg for å pensjonere seg fra DTM i 2018. Dette året satt han bak rattet på Audi RS 5 DTM for siste gang, og kjørte sitt siste race på Hockenheimring. Alle som kjenner til suksessene til Ekström var nervøse i ekstraløpet av dette racet. Ved å se på racing-proffens karriere endte den med totalt 2 titler, 23 seire og 20 pallplasseringer. Hvis ikke det er en prestasjon, hva er vel da? 

Fortsett racing-idolets suksess på din egen Carrera GO!!! bilbane. Send denne Audi RS 5 DTM bilen, med startnummer 5 inn i racing-action. Bilbane-bilen er i 1:43 skala og svært lik originalmodellen takket være lisenser fra Audi, DTM og Red Bull. Den blå malingen med de røde oksene er ikke å ta feil av, og gjør denne bilen til et visuelt høydepunkt.

Inneholder:

  • Carrera Audi RS 5 DTM bil til bilbane

Detaljer:

  • Mål: 11,75 x 4,55 x 3,15 cm
  • Målestokk: 1:43 skala
  • Alder: fra 6 år
  • Kompatibel med Carrera GO!!! og Carrera GO!!! Plus bilbaner
Produktdetaljer
Modell20064157
EAN4007486641570
MerkeCarrera
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.