Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hot Wheels Mario Kart Circuit Lite Track - bilbane med Mario Kart Standard bil

-35%

Hot Wheels lekebiler, bilbaner og garasjer.

Lekebiler, stuntbiler, bilbaner og garasjer fra Hot Wheels med en rekke spennende funksjoner, ulike detaljer, bøyede spor, biler med neste magiske evner - ta det fartsfylte eventyret med inn på barnerommet. Bilene fra Hot Wheels kommer i alle farger, størrelser og med ulike funksjoner som gjør leken enda mer spennende. Ta i bruk det enorme utvalget av biler, baner, garasjer, lekesett og tilbehør, og inviter venner og familie på fartsfylt lek. Tar du utfordringen?

Kampanjepris 374,- Vår lavpris: 574,-
35%
Du sparer: 200,-
På lager
SKU
05205-35
   

Hot Wheels gir her liv til den fartsfylte spenningen fra Mario Kart. Dette er den ultimate Hot Wheels Mario Circuit Track – bilbanen. Kjør som Mario Kart fan-favoritter Mario og Yoshi og overvinn hindringer og utfordringer - akkurat som i spillet, men denne gangen på Hot Wheels egen bane!

Sett bilene inn i utskytningsrampen og slå på boosteren. Se bilene suse rundt banen og gjennom den spektakulære loopen. Settet inkluderer runde-tellende flagg, booster, hindringer og mer. Alt i Mario Kart-stil.

Innhold: 

  • Bilbane med sløyfe-loop
  • Mario Kart Standard bil

Detaljer:

  • Skala: 1:64
  • Alder: fra 5 år

Merk: Det følger kun med en bil i dette lekesettet. Andre biler selges separat.

Produktdetaljer
ModellGHK15
EAN887961795042
MerkeHot Wheels
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.