Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Hot Wheels Mario Kart Circuit Slam Track Set - bilbane med bil

-25%

Hot Wheels lekebiler, bilbaner og garasjer.

Lekebiler, stuntbiler, bilbaner og garasjer fra Hot Wheels med en rekke spennende funksjoner, ulike detaljer, bøyede spor, biler med neste magiske evner - ta det fartsfylte eventyret med inn på barnerommet. Bilene fra Hot Wheels kommer i alle farger, størrelser og med ulike funksjoner som gjør leken enda mer spennende. Ta i bruk det enorme utvalget av biler, baner, garasjer, lekesett og tilbehør, og inviter venner og familie på fartsfylt lek. Tar du utfordringen?

Kampanjepris 295,- Vår lavpris: 394,-
25%
Du sparer: 99,-
På lager
SKU
06225-16
   

Hot Wheels bringer den fartsfylte Mario Kart-verdenen til live med en Circuit Track inspirert av ikoniske baner fra det populære videospillet. Race favoritten Mario Kart Mario og overvinn hindringer og utfordringer – akkurat som i spillet, men denne gangen på Hot Wheels-banen! Sett bilen inn i utskyteren og ta av rundt banen! Stunt- og racingspenning for yngre barn som elsker Mario Kart!

Inneholder:

  • Hot Wheels Mario kart Circuit Slam Track Set – bilbane
  • Mario Kart bil

Detaljer:

  • Mål: 47 x 82 x 30 cm (LxHxB)
  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
ModellHGK59
EAN194735050659
MerkeHot Wheels
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.