Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Carrera GO!!! Extension Set - 5 meter utvidelsesdeler til Carrera GO bilbane

Carrera RC-leker - radiostyrte biler, bilbaner og kjøretøy

Bilbaner, biler og alt som kan knyttes til RC biler, fjernstyrte bilbaner, helikoptre, quadcopters - opplev spenning med ekte bilkjøring i ditt eget hjem. Carrera gir barna spennende lek, som krever ferdigheter som håndterer fart og raske avgjørelser. Bilene fra Carrera er underlagt de samme fysiske lovene som racerbiler og sportsbiler av full størrelse. Det er ingen øvre aldersgrense for lek med Carrera bilbaner og biler, Carrera har samlet mennesker på tvers av generasjoner i flere tiår.

Generasjoner med foreldre og barn elsker fortsatt konkurranse med høyt press og spennende kjøring. Utallige produktinnovasjoner og nyutvikling sikrer at hvert Carrera-løp blir en minneverdig anledning. 

Vår lavpris: 493,-
På lager
SKU
06216-167
   

Hver dedikerte Carrera-entusiast tar godt vare på sine bilbaner, som har blitt bygget med kjærlighet. For å gjøre den bedre og mer spennende kan du utvide din Carrera GO!!! eller DIGITAL 143 kjørebane med nye egenskaper og banedeler. Med dette utvidelsessettet i 1:43 skala får du åtte rette seksjoner med en lengde på 342 mm, fire 1/45 graders svinger og fire 1/45 graders bratte svinger.

Bruk dette settet til å redesigne banen din og legge til nye deler. De bratte svingene hevet over gulvet vil gi deg og kjøretøyet ditt en ny racing-følelse og sørger for å holde liv i kjøregleden. Mer action, mer moro. 

Inneholder:

  • 8 rette banedeler - 342 mm
  • 4 svinger - 1/45°
  • 4 bratte svinger med støtter - 1/45°

Detaljer:

  • Målestokk: 1:43
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Modell20061614
EAN4007486616141
MerkeCarrera
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.