Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Carrera GO!!! Action Pack - utvidelsesett med rampe og 2 meter ekstra skinner

Carrera RC-leker - radiostyrte biler, bilbaner og kjøretøy

Bilbaner, biler og alt som kan knyttes til RC biler, fjernstyrte bilbaner, helikoptre, quadcopters - opplev spenning med ekte bilkjøring i ditt eget hjem. Carrera gir barna spennende lek, som krever ferdigheter som håndterer fart og raske avgjørelser. Bilene fra Carrera er underlagt de samme fysiske lovene som racerbiler og sportsbiler av full størrelse. Det er ingen øvre aldersgrense for lek med Carrera bilbaner og biler, Carrera har samlet mennesker på tvers av generasjoner i flere tiår.

Generasjoner med foreldre og barn elsker fortsatt konkurranse med høyt press og spennende kjøring. Utallige produktinnovasjoner og nyutvikling sikrer at hvert Carrera-løp blir en minneverdig anledning. 

Vår lavpris: 243,-
På lager
SKU
06216-168
   

Med denne kule action-pakken fra Carrera GO!!! Kan din bilbane og favorittbiler kjøre race med mer spennende utfordringer. Denne pakken består av et skihopp, en landingsrampe og seks rette seksjoner, hver på 342 mm lang. Du kan utvide din bilbane med hele 2 meter og gi variasjon til duellene. De skalerte banedelene er i 1:43 skala, perfekt for Carrera GO!!! kjørebane, og passer også med Carrera GO!!! Plus og Carrera DIGIAL 143 bilbaner. Tør du ta en runde i høy hastighet og sette over skihoppet?

Inneholder:

  • 1 skihopp
  • 1 landingsrampe
  • 6 rette banedeler - 342 mm

Detaljer:

  • Målestokk: 1:43
  • Alder: fra 6 år

Kompatibel med bilbanene Carrera GO!!!, Carrera GO!!! Plus og Carrera DIGITAL 143

Produktdetaljer
Modell20071599
EAN4007486715998
MerkeCarrera
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.