Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
Black Deals avsluttes om:

Clementoni Baby Octo-Park Water Friends - morsom blekksprut badeleke

-42%

Clementoni eksperimentsett, babyleker, kulebaner og sminke

Lek skal være gøy, og blant produktene fra Clementoni finner du leker som oppmuntrer til kreativitet, lidenskap, og øye for detaljer. Hobbysett, vitenskapssett, kreative sett, puslespill, spill, leker som barna lærer fra, babyleker med lyder og lys, er bare noen av de områdene det store utvalget fra Clementoni omfavner. Leker fra Clementoni skal utfordre barnet og lære dem noe nytt, mens de vokser!

Kampanjepris 125,- Vår lavpris: 215,-
42%
Du sparer: 90,-
På lager
SKU
05217-23
   

Denne Octo-Park blekkspruten fra Clementoni elsker å bade, og er en morsom badeleke for de minste. Ved å bruke hodetørkleet til blekkspruten som en vannøse til å fylle leken med vann, våkner de andre karakterene til live.

Den grønne skilpadden begynner å bevege på bena, akkurat som at den svømmer lystig avgårde i vannet. Den gule fisken begynner å svømme blidt omkring ved hjelp av tannhjulene, og krabben stikker hodet ut av det røde skjellet med et overrasket uttrykk for å hilse på. Leken kan enkelt festes til badekaret ved hjelp av sugekopper, slik at barnet enkelt kan leke med den fargerike blekksprutleken mens den bader.

Inneholder:

  • Blekksprut badeleke med sugekopper

Detaljer:

  • Festes til badekaret med sugekopper
  • Bevegelser aktiveres av vann
  • Alder: fra 6 mnd
Produktdetaljer
Modell17458
EAN8005125174584
MerkeClementoni
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.