Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Clementoni Baby Bob the Bear - myk bamse til babyer - multisensorisk stimulering - 31 cm

Clementoni - kreative leker til barn

Lek skal være gøy, og blant produktene fra Clementoni finner du leker som oppmuntrer til kreativitet, lidenskap, og øye for detaljer. Hobbysett, vitenskapssett,kreative sett, puslespill, spill, leker som barna lærer fra, babyleker med lyder og lys, er bare noen av de områdene det store utvalget fra Clementoni omfavner. Leker fra Clementoni skal utfordre barnet og lære dem noe nytt, mens de vokser!

Vår lavpris: 198,-
På lager
SKU
05217-15
   

Min venn Bjørnen-bamsen fra Clementoni er en myk plysjbamse til de aller minste. Teddybjørnen vil raskt bli en uatskillelig venn til de små barna i de tidlige stadier av livet. Bjørnen Bob er designet for å fremme barnets multisensoriske stimulering, og bidrar til dette med sine ulike materialer og teksturer i høy kvalitet. En smart stropp på bamsen gjør at man kan feste en biteleke eller smokk til bamsen, slik at den kan bæres rundt hvor som helst. Trenger bamsen en liten vask, kan den vaskes i maskinen på 30 grader.

Inneholder:

  • Bob the Bear kosebamse

Detaljer:

  • Mål: ca. 31 cm
  • Kan maskinvaskes
  • Forbedrer multisensorisk stimulering
  • Alder: fra 0 år
Produktdetaljer
Modell17480
EAN8005125174805
MerkeClementoni
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.