Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Clementoni Baby PFF Magisk fargetre aktivitetsleke - fra 12 mnd.

Clementoni - kreative leker til barn

Lek skal være gøy, og blant produktene fra Clementoni finner du leker som oppmuntrer til kreativitet, lidenskap, og øye for detaljer. Hobbysett, vitenskapssett,kreative sett, puslespill, spill, leker som barna lærer fra, babyleker med lyder og lys, er bare noen av de områdene det store utvalget fra Clementoni omfavner. Leker fra Clementoni skal utfordre barnet og lære dem noe nytt, mens de vokser!

Vår lavpris: 196,-
På lager
SKU
06226-94
   

Et morsomt og fargerikt tre fra Clementoni Baby med sklier, baller og dører. Her kan barna utvikle sine evner til logisk tenking, manuell koordinasjon og bedre forståelse for årsak-virkning.

De tre medfølgende ballene har forskjellige størrelser og slippes i et hull i trestammen og havner som ved magi bak døra av samme farge. Det livlige treet har engasjerende design med små fuglemotiv, og er laget i trygge materialer med minst 80% resirkulert plast. 

Inneholder:

  • Clementoni Baby aktivitetstre 
  • 3 baller

Detaljer:

  • Mål: 11,5 x 24 x 27 cm
  • Materialer: plast
  • Alder: fra 12 mnd
Produktdetaljer
Modell17718
EAN8005125177189
MerkeClementoni
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.