Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Clementoni Baby Clemmy sanseball med 5 myke byggeklosser

Clementoni - kreative leker til barn

Lek skal være gøy, og blant produktene fra Clementoni finner du leker som oppmuntrer til kreativitet, lidenskap, og øye for detaljer. Hobbysett, vitenskapssett,kreative sett, puslespill, spill, leker som barna lærer fra, babyleker med lyder og lys, er bare noen av de områdene det store utvalget fra Clementoni omfavner. Leker fra Clementoni skal utfordre barnet og lære dem noe nytt, mens de vokser!

Vår lavpris: 147,-
På lager
SKU
06226-91
   

Babyvennlig lekeball fra Clementoni baby, med flotte farger og tekstur som barnet kan utforske og oppdage! Med fire fargeområder i forskjellige teksturer som stimulerer barnets syn og sanser, i tillegg til manuelle og motoriske koordineringsferdigheter. Babyleken kommer med 5 myke Clemmy-klosser som kan settes inn i ballen og fjernes for enda mer utforskning og lekemuligheter. 

Inneholder:

  • Clementoni Baby sanseball
  • 5 Clemmy byggeklosser

Detaljer:

  • Mål: ca. 17 x 20 x 17 cm
  • Alder: fra 6 mnd.
  • Kan vaskes på lav temperatur

Produktdetaljer
Modell17689
EAN8005125176892
MerkeClementoni
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.