Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Clementoni Crazy Chic Cool Nail Art - neglekunst med glitter og perler - med negletørker

Clementoni - kreative leker til barn

Lek skal være gøy, og blant produktene fra Clementoni finner du leker som oppmuntrer til kreativitet, lidenskap, og øye for detaljer. Hobbysett, vitenskapssett,kreative sett, puslespill, spill, leker som barna lærer fra, babyleker med lyder og lys, er bare noen av de områdene det store utvalget fra Clementoni omfavner. Leker fra Clementoni skal utfordre barnet og lære dem noe nytt, mens de vokser!

Vår lavpris: 264,-
På lager
SKU
05217-31
   

Gi neglene dine en skikkelig makeover med dette neglekunstsettet fra Clementoni Crazy Chic! Cool Nail Art settet inneholder alt du trenger for å få neglene dine til å glitre ved hjelp av glitterneglelakk og dekorative perler. Arbeidsbordet har alt utstyret praktisk samlet på samme sted, slik at du alltid finner det du trenger. Lakk neglene i ønsket farge og tørk de kjapt og bekvemt ved hjelp av negletørkeren. Pynt med mikroperler eller selvklebende dekorasjoner, og ha det gøy. Resultatet vil bli vakkert. Er du usikker på hvordan du skal bruke noe av utstyret, følger det med en illustrert brukermanual.

Inneholder:

  • Arbeidsbord
  • Neglelakk og neglefil
  • Negletørker
  • Selvklebende dekorasjoner
  • Dekorativer hjerter og mikroperler
  • Og mye mer!

Detaljer:

  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
Modell78771
EAN8005125787715
MerkeClementoni
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.