Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Cool Maker Hollywood Hair Styling Pack - utvidelse til Hollywood Hair Studio Extension Maker

-49%

Cool Maker - kreative sett og hobbyleker til barn

Du elsker å finne på nye ting, være kreativ og skape. Når du ser noe du liker, tenker du deg frem til måter du kan forbedre eller skape din egen vri. Du er en Cool Maker! Med de kreative settene fra Cool Maker har du alt du trenger for å skape uendelige design og varianter. Lær deg ferdigheter som å sy, bake, hårstyling, makeup ved hjelp av Cool Maker hobbysett. Ved hjelp av instruksjoner, tilbehør og din egen kreativitet kan du lage fantastiske kreasjoner.

Kampanjepris 75,- Vår lavpris: 148,-
49%
Du sparer: 73,-
På lager
SKU
05206-97
   

Utvid ditt Hollywood Hair Studio med dette utvidelses-settet. Style håret ditt med to dulter og hestehale ved å bruke utvidelsene i dette settet med Hollywood Hair Studio Extension Maker. 

Velg et farget eller mønstret hårbånd, design som du selv ønsker med medfølgende markør og legg båndet i Extension Maker-maskinen. Trykk på knappen og se hårbåndet forvandles til en hår-extension som du kan bruke. Nå er det tid for å style. Pakk to utvidelser rundt hver av dult-formene og skyv hårklemme i begge delene. Bruk de resterende utvidelsene til å lage en fargerik hestehale.

Innhold:

  • 2 dult-formere
  • 6 hår-extensions
  • 2 hår-klemmer
  • Fliseklemme og hårstrikk
  • Markør
  • Instruksjons-ark

Detaljer:

  • Alder: fra 8 år

Merk: Dette er et tilleggssett til Cool Maker Hollywood Hair Studio Extension Maker (6056639), som selges separat. 

Produktdetaljer
Modell6058276
EAN778988309926
MerkeCool Maker
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.