Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Craft Sensations Fargeleggingskoffert i tre - 68 fargeblyanter

Oppdag dine kreative sider med Grafix!

Grafix har et stort utvalg av hobbysett, kreative leker, tegnesaker, spill og utforskningssett som passer for hele familien. Kreative leker og hobbysett lar barna utfolde seg, bruke fantasiene og utvikle sine kreative egenskaper. Grafix hobbysett, tegnesaker, og kreative sett utfordrer barna og underholder dem i timevis, og disse lekene er morsomme både alene og sammen med andre.

Vår lavpris: 242,-
Utsolgt
SKU
06206-148

Flott koffert i tre fra Craft Sensations med 68 fargeblyanter i alle regnbuens farger, - perfekt for den kreative!
Hold alle fargeblyantene dine samlet og organisert i denne praktiske trekofferten med to nivåer. Det følger også med en fargepalett for fullstendig oversikt over hvilke farger du har tilgjengelig. Den svarte kofferten har to låser som sørger for å holde den lukket slik at blyantene dine ligger trygt. Den flotte elegante og innholdsrike kofferten gjør det til en flott gave til alle tegne- og fargeleggingsglade barn og voksne!

Inneholder:

  • Koffert i tre
  • 68 fargeblyanter

Detaljer:

  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
ModellCR0472/A
EAN8720039397750
MerkeGrafix
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.