Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Craft Sensations tegnekoffert i tre med 68 fargeblyanter

-34%

Oppdag dine kreative sider med Grafix!

Grafix har et stort utvalg av hobbysett, kreative leker, tegnesaker, spill og utforskningssett som passer for hele familien. Kreative leker og hobbysett lar barna utfolde seg, bruke fantasiene og utvikle sine kreative egenskaper. Grafix hobbysett, tegnesaker, og kreative sett utfordrer barna og underholder dem i timevis, og disse lekene er morsomme både alene og sammen med andre.

Kampanjepris 160,- Vår lavpris: 242,-
34%
Du sparer: 82,-
På lager
SKU
06206-148
   

Flott koffert i tre fra Craft Sensations med 68 fargeblyanter i alle regnbuens farger - perfekt for den kreative! Hold alle fargeblyantene dine samlet og organisert i denne praktiske trekofferten med to nivåer. Det følger også med en fargepalett for fullstendig oversikt over hvilke farger du har tilgjengelig.

Denne svarte, elegante kofferten har to låser som sørger for å holde den lukket slik at blyantene dine ligger trygt. Stort utvalg og god kvalitet - dette settet passer for både nybegynnere og mer avanserte kunstnere, og utgjør en flott gave til fargeglade barn og voksne. 

Inneholder:

  • Koffert i tre
  • 68 fargeblyanter

Detaljer:

  • Mål: 29 x 38 cm
  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
ModellCR0472/A
EAN8720039397750
MerkeGrafix
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.