Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Craft Sensations Luksus malebok med glitter - fargelegging for voksne - Planter

Craft Sensations - inspirerende og kreativt hobbyutstyr for voksne

Craft Sensations har en stort utvalg inspirerende og kreativt hobbyutstyr for voksne, som maling, fargeblyanter, diamond painting og malebøker. Enten man vil roe ned etter en lang og slitsom dag, eller man ønsker utrykke sin kreativitet har Craft Sensations et variert utvalg rimelige materialer av høy kvalitet. 

Ta en pause i hverdagen med fargeblyanter og malebok - fargelegg flotte motiver av dyr og planter. Finn roen med diamantkunst og skap nydelige bilder til å henge på veggen. 

Vår lavpris: 98,-
På lager
SKU
06226-170
   

Malebok for voksne fra Craft Sensations, med plante-motiv på permen. Denne lukseriøse maleboken har glitter og inneholder 40 flotte naturinspirerte designs å fargelegge, perfekt som avslapping og terapi for større barn og voksne. Boken måler 25,5x21 cm og arkene har en papirvekt på 250 gsm - som gjør det mindre gjennomsiktig slik at du slipper å bli forstyrret av motivet under, i tillegg til at farger blør mindre gjennom arkene.

Inneholder:

  • Craft Sensations Malebok for voksne

Detaljer:

  • Mål: 25,5 x 21 cm (LxB)
  • Antall sider: 40
  • Papirvekt: 250 gsm
Produktdetaljer
ModellCR1140/GE
EAN8720257123810
MerkeCraft Sensations
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.