Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Alle Tiders Spill - når omtrent skjedde det? - kunnskapsspill med tidslinje

Damm Egmont Norge - Kvalitet i generasjoner og mange kjente klassikere!

Damm, Litor, Kärnan, Egmont er kjente merkevarer på tvers av alder og interesser. Spillene fra Damm er klassikere og kvalitet som trollbinder og engasjerer i generasjoner. Litor lar barnet utfordre sine kreative evner eller underholder med sine historier tilpasset barnets alder. Kärnan lar barnet utfolde seg blant farger, former og ulike kreative sett som lar dem skape noe eget.

Vår lavpris: 275,-
På lager
SKU
09182-54
   

Når omtrent skjedde det? Alle Tiders Spill er et morsomt kunnskapsspill hvor du skal plassere kort med historiske begivenheter på en tidslinje. Det er om å gjøre å legge 10 kort med årstall og begivenhet i riktig rekkefølge. Man trenger ikke inngående kunnskap til årstall, bare man greier å legge dem i kronologisk rekkefølge. Er du en gambler har du mye å vinne, og mye å tape! Førstemann til 10 kort vinner spillet.

Inneholder:

Alle Tiders Spill - brettspill

Detaljer:

  • Antall spillere: 2-8
  • Spilletid: ca. 45 min
  • Alder: fra 12 år
Produktdetaljer
Modell610173
EAN7031656101738
MerkeDamm Egmont
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.