Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Dantoy BIO bakesett - laget i svanemerket bioplast - 11 deler

Dantoy - fargerike og trygge leker i plast

Dantoy har i over 50 år designet og produsert innovative, fargerike og trygge leker i plast. Plastlekene fra Dantoy er av svært solid kvalitet noe som gjør dem til et godt valg også for barnehager, skoler, og andre institusjoner. Dantoy plastleker er i tillegg svanemerket. Fra Dantoy finner du leker i plast til sandkassen, strandleker, kjøkkenleketøy, biler og kjøretøy i plast, barnehagesett, og utendørsleker som vipper, akebrett, trillebår, og mye mer.

Dantoy har også Dantoy BIOplastic en serie av bioplastprodukter som gjør deres allerede store utvalg av miljøvennlige plastleker enda større. Dantoy har gjennom sin "I'm Green" bioplast-serie skapt nye økologiske leker i friske og behagelige farger som er skånsomme overfor natur og miljø.

Vår lavpris: 276,-
På lager
SKU
03205-57
   

Er det baketid? Om du vil bake ekte kaker, kaker i leire, sand eller gjørme så er dette bakesettet fra Dantoy perfekt. Settet består av 2 bolle, visp, kjevle, rulle og 6 former. Alt fremstilt i svanemerket bioplast laget av sukkerrør.

Lekesettet oppmuntrer til kreativ og skapende lek. Bli med på kjøkkenet når mamma eller pappa skal bake, ta med lekesettet ut i sandkassen eller i lekehuset.  Når du er ferdig, kan du invitere venner eller familie på deilige kaker og desserter. 

Inneholder: 

 • 2 boller
 • 6 kakeformer
 • Kjevle
 • Kakerulle

Detaljer: 

 • Kan vaskes i maskin
 • Laget i svanemerket bioplast (sukkerrør)
 • Alder: fra 3 år

Alle Dantoy produkter er Svanemerket, og det betyr at lekene er fri for ftalater, parfyme, BPA eller hormonforstyrrende stoffer. Svanemerket stiller også høye krav til sikkerhet, kvalitet og levetid. Dantoy har i over 50 år designet og produsert innovative, fargerike og trygge leker i solid plast fra sin fabrikk i Danmark. Alle produkter er godkjent for kontakt med matvarer, og tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn.

  Produktdetaljer
  Modell5602
  EAN5701217056020
  MerkeDantoy
  Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.