Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Dantoy Blue Marine Toys sandkasseleker i bomullsnett - 5 deler

Dantoy - fargerike og trygge leker i plast

Dantoy har i over 50 år designet og produsert innovative, fargerike og trygge leker i plast. Plastlekene fra Dantoy er av svært solid kvalitet noe som gjør dem til et godt valg også for barnehager, skoler, og andre institusjoner. Dantoy plastleker er i tillegg svanemerket. Fra Dantoy finner du leker i plast til sandkassen, strandleker, kjøkkenleketøy, biler og kjøretøy i plast, barnehagesett, og utendørsleker som vipper, akebrett, trillebår, og mye mer.

Dantoy har også Dantoy BIOplastic en serie av bioplastprodukter som gjør deres allerede store utvalg av miljøvennlige plastleker enda større. Dantoy har gjennom sin "I'm Green" bioplast-serie skapt nye økologiske leker i friske og behagelige farger som er skånsomme overfor natur og miljø.

Vår lavpris: 216,-
På lager
SKU
03226-55
   

Et fint sett fra Dantoy Blue Marine Toys med sil, bøtte, lekebåt, spade og rake. Settet kommer i oppbevaringsnett i bomull og tilbyr barnet sanselig lek og utforsking i naturen, med sand og vann. Produktet er produsert i Danmark og inneholder ingen skadelige stoffer. Tåler vask i oppvaskmaskin.

Sandkasselekene fra Blue Marine er, som resten av produktene i denne serien laget av gjenbrukt plast fra maritimt utstyr som nett, trål og rep. Disse restmaterialene omdannes til leker som et forebyggende tiltak som kan minske mengden maritimt utstyr i havene. Blue Marine-serien inviterer til lek med sand og vann ute i naturen - den samme naturen som vi skal passe på og verne om. Med Blue Marine Toys sørger Dantoy for et mer bæredyktig og forebyggende tiltak for nettopp dette. 

Inneholder:

  • Bøte og sil
  • Lekebåt
  • Spade og rake
  • Oppbevaringsnett

Detaljer:

  • Materiale: resirkulert plast, bomull
  • Alder: fra 2 år
Produktdetaljer
Modell4940
EAN5701217049404
MerkeDantoy
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.