Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Dantoy stor frontlaster - 45cm

Dantoy - fargerike og trygge leker i plast

Dantoy har i over 50 år designet og produsert innovative, fargerike og trygge leker i plast. Plastlekene fra Dantoy er av svært solid kvalitet noe som gjør dem til et godt valg også for barnehager, skoler, og andre institusjoner. Dantoy plastleker er i tillegg svanemerket. Fra Dantoy finner du leker i plast til sandkassen, strandleker, kjøkkenleketøy, biler og kjøretøy i plast, barnehagesett, og utendørsleker som vipper, akebrett, trillebår, og mye mer.

Dantoy har også Dantoy BIOplastic en serie av bioplastprodukter som gjør deres allerede store utvalg av miljøvennlige plastleker enda større. Dantoy har gjennom sin "I'm Green" bioplast-serie skapt nye økologiske leker i friske og behagelige farger som er skånsomme overfor natur og miljø.

Vår lavpris: 376,-
På lager
SKU
17568
   

Frontlaster er et must i sandkassen eller strandkanten. Denne frontlasteren fra Dantoy har en stor skuffe foran og store hjul slik at den kommer seg lett over ujevnt underlag. Skuffen kan heves og senkes, og den morsomme mannen i førerhuset gjør leken ekstra gøy.

Inneholder:

  • Dantoy frontlaster

Detaljer:

  • Mål: 45 cm
  • Anbefalt alder: 2+

Dantoy produserer plastleker, og som navnet tilsier, så er Dantoy ifra Danmark. Her får du solid kvalitet som er en favoritt blant barnehager og skoler, samt andre institusjoner. Dantoy er også den eneste leketøysprodusenten i Norden med Svanemerkede leker.

Produktdetaljer
Modell2130
EAN5701217021301
MerkeDantoy
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.