Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Dantoy klassisk lastebil med stort lasteplan - 45 cm

Dantoy - fargerike og trygge leker i plast

Dantoy har i over 50 år designet og produsert innovative, fargerike og trygge leker i plast. Plastlekene fra Dantoy er av svært solid kvalitet noe som gjør dem til et godt valg også for barnehager, skoler, og andre institusjoner. Dantoy plastleker er i tillegg svanemerket. Fra Dantoy finner du leker i plast til sandkassen, strandleker, kjøkkenleketøy, biler og kjøretøy i plast, barnehagesett, og utendørsleker som vipper, akebrett, trillebår, og mye mer.

Dantoy har også Dantoy BIOplastic en serie av bioplastprodukter som gjør deres allerede store utvalg av miljøvennlige plastleker enda større. Dantoy har gjennom sin "I'm Green" bioplast-serie skapt nye økologiske leker i friske og behagelige farger som er skånsomme overfor natur og miljø.

Vår lavpris: 297,-
På lager
SKU
3821
   

En klassisk og robust lastebil i svanemerket plast fra Dantoy på hele 45 cm. Denne lastebilen har et stort lasteplan som kan tippes, og passer derfor utmerket til å frakte sand, vann eller annet materiale i kreativ lek. Man kan ta med lastebilen på morsomme oppdrag både inne og ute, og kan vaskes i oppvaskmaskin.

Inneholder:

  • Dantoy klassisk lastebil

Detaljer:

  • Mål: ca. 45 cm
  • Svanemerket
  • Kan vaskes i oppvaskmaskin
  • Alder: fra 2 år

Alle Dantoy produkter er Svanemerket, og det betyr at lekene er fri for ftalater, parfyme, BPA eller hormonforstyrrende stoffer. Svanemerket stiller også høye krav til sikkerhet, kvalitet og levetid. Dantoy har i over 50 år designet og produsert innovative, fargerike og trygge leker i solid plast fra sin fabrikk i Danmark. Alle produkter er godkjent for kontakt med matvarer, og tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn.

Produktdetaljer
Modell2235
EAN5701217022353
MerkeDantoy
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.