Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Dantoy Økologisk BIOplast Traktor med skuffe

Dantoy - fargerike og trygge leker i plast

Dantoy har i over 50 år designet og produsert innovative, fargerike og trygge leker i plast. Plastlekene fra Dantoy er av svært solid kvalitet noe som gjør dem til et godt valg også for barnehager, skoler, og andre institusjoner. Dantoy plastleker er i tillegg svanemerket. Fra Dantoy finner du leker i plast til sandkassen, strandleker, kjøkkenleketøy, biler og kjøretøy i plast, barnehagesett, og utendørsleker som vipper, akebrett, trillebår, og mye mer.

Dantoy har også Dantoy BIOplastic en serie av bioplastprodukter som gjør deres allerede store utvalg av miljøvennlige plastleker enda større. Dantoy har gjennom sin "I'm Green" bioplast-serie skapt nye økologiske leker i friske og behagelige farger som er skånsomme overfor natur og miljø.

Vår lavpris: 264,-
På lager
SKU
03193-122
   

Tøff traktor med grabb i økologisk BIOplast fra Dantoy!

En traktor med grabb kan brukes til mye, og kan transportere og flytte forskjellige ting. Med denne traktoren kan barne la fantasien utfolde seg, og grabben kan beveges opp og ned. Traktoren er laget av 90% sukkerrør, og den er 100% resirkulerbar.

Dantoy har gjennom sin "I'm Green" bioplast-serie skapt nye økologiske leker i friske og behagelige farger som er skånsomme overfor natur og miljø. 

  • Traktor med grabb
  • Fremstilt av sukkerrør
  • 100% resirkulerbar
  • 100% bærekraftig
  • Alder: fra 2 år

Alle Dantoy produkter er Svanemerket, og det betyr at lekene er fri for ftalater, parfyme, BPA eller hormonforstyrrende stoffer. Svanemerket stiller også høye krav til sikkerhet, kvalitet og levetid. Dantoy har i over 50 år designet og produsert innovative, fargerike og trygge leker i solid plast fra sin fabrikk i Danmark. Alle produkter er godkjent for kontakt med matvarer, og tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn.

Produktdetaljer
Modell5630
EAN5701217056303
MerkeDantoy
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.