Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Dantoy stor lastebil i resirkulert plast - 69 cm - kan bære opptil 50 kg

Dantoy - fargerike og trygge leker i plast

Dantoy har i over 50 år designet og produsert innovative, fargerike og trygge leker i plast. Plastlekene fra Dantoy er av svært solid kvalitet noe som gjør dem til et godt valg også for barnehager, skoler, og andre institusjoner. Dantoy plastleker er i tillegg svanemerket. Fra Dantoy finner du leker i plast til sandkassen, strandleker, kjøkkenleketøy, biler og kjøretøy i plast, barnehagesett, og utendørsleker som vipper, akebrett, trillebår, og mye mer.

Dantoy har også Dantoy BIOplastic en serie av bioplastprodukter som gjør deres allerede store utvalg av miljøvennlige plastleker enda større. Dantoy har gjennom sin "I'm Green" bioplast-serie skapt nye økologiske leker i friske og behagelige farger som er skånsomme overfor natur og miljø.

Vår lavpris: 497,-
På lager
SKU
03193-115
   

Denne robuste og stilige lastebilen fra Dantoy er laget i 50% resirkulert plast som i tillegg er svanemerket. Denne svære lekebilen er hele 69 cm og har et lasteplan som kan transportere en last på opptil utrolige 50 kg. Denne svarte og gule snutebilen skaper mange muligheter for kreativ og morsom lek både på gressplenen og i sandkassen. 

Inneholder:

  • Dantoy stor lastebil

Detaljer:

  • Mål: ca. 69 cm
  • 50% resirkulert plast
  • Tåler opptil 50 kg
  • Svanemerket
  • Håndvaskes
  • Alder: fra 2 år

Alle Dantoy produkter er Svanemerket, og det betyr at lekene er fri for ftalater, parfyme, BPA eller hormonforstyrrende stoffer. Svanemerket stiller også høye krav til sikkerhet, kvalitet og levetid. Dantoy har i over 50 år designet og produsert innovative, fargerike og trygge leker i solid plast fra sin fabrikk i Danmark. Alle produkter er godkjent for kontakt med matvarer, og tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn.

Produktdetaljer
Modell2260
EAN5701217022605
MerkeDantoy
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.