Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Dickie Toys Viper brannbil med brannstige som kan trekkes ut - lys og lyd

Dickie Toys biler, utrykningskjøretøy og anleggsmaskiner

De enkle, morsomme modellene for de minste, de små kopiene av anleggsmaskiner og utrykningskjøretøy som oppmuntrer til rollelek for de litt større barna, og de mer kompliserte kjøretøyene med flere deler og funksjoner for de eldste. Enten man er på jakt etter en enkel bil, en mekanisk modell eller mer tekniske kjøretøy, Dickie Toys har lang erfaring med å inspirere barn til lek med biler og kjøretøy. Dickie Toys har et omfattende utvalg, med alle slags temaer å velge blant, som vokser med barnet gjennom deres ulike stadier av utvikling.

Vår lavpris: 197,-
Få igjen på lager
SKU
04218-33
   

Dickie Toys Viper brannbil er designet akkurat som en ekte brannbil med den uttrekkbare brannstigen. Med denne leken vil barn bruke sin fantasi og lære om brannvern. Med lydeffekter og lys vil bilen virke akkurat som en ekte brannbil. Gjør om lekerommet til en redningsaksjon og slukk brannen med brannbilen. Kanskje en katt må reddes ned fra et tre? Eller brenner det i et hus? Ta frem brannmannen i deg.

Med brannbilen kan barnet får mer kunnskap om brannvern og hvordan brannmannskapet jobber. 

Inneholder:

  • Dickie Toys Viper brannbil
  • Lyd og lys-effekter

Detaljer:

  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell203714019
EAN4006333069598
MerkeDickie Toys
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.