Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Dickie Toys Dino Hunter lekesett - Ford Jeep med lys og lyd - 3 dinosaurer og figur

Dickie Toys lekebiler, RC biler, utrykningskjøretøy og anleggsmaskiner

De enkle, morsomme modellene for de minste, de små kopiene av anleggsmaskiner og utrykningskjøretøy som oppmuntrer til rollelek for de litt større barna, og de mer kompliserte kjøretøyene med flere deler og funksjoner for de eldste. Enten man er på jakt etter en enkel bil, en mekanisk modell eller mer tekniske kjøretøy, Dickie Toys har lang erfaring med å inspirere barn til lek med biler og kjøretøy. Dickie Toys har et omfattende utvalg, med alle slags temaer å velge blant, som vokser med barnet gjennom deres ulike stadier av utvikling.

Vår lavpris: 344,-
På lager
SKU
02226-98
   

Dino Hunter lekesettet fra Dickie Toys kommer komplett med figurer og lisensiert Ford kjøretøy med lys, lyd og flere funksjoner. Lev deg inn i rollen som dino-jeger med nettutskyter og vinsj og jag etter dinosaurene. Det er 3 dinosaur-figurer inkludert, klarer du fange alle, selv den store, skumle Tyrannosaurus Rex? Den grønne lekebilen har lyskastere og lasteplan, samt myke dekk for mer skånsom lek. Jeger-figuren har bevegelige ledd for mer realistisk lek.

Inneholder:

  • Ford lastebil
  • Figur
  • 3 dinosaurer

Detaljer:

  • Mål: 13 x 42,5 x 17 cm (LxBxH)
  • Batteribehov: 3 x LR44-batterier (demo inkludert)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell203837026
EAN4006333080883
MerkeDickie Toys
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.