Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Disney Cars Florida 500 Racing Garage - garasjeanlegg med 2 etasjer - 1 diecast Jackson Storm inkludert

Disney Cars

I en verden fullstappet av biler, kjøretøy, kappkjøring, billøp og bilaction finner vi Lynet McQueen og vennene hans. Med utgangspunkt i det store Piston Cup-billøpet har filmene og karakterene underholdt barn (og voksne) i mer enn 10 år. Gjenskap scener og øyeblikk fra Disney Cars filmene med biler, lekesett, kjøretøy, figursett og mye mer, med Lightning McQueen, Cruz Ramirez, Smokey, Sterling, Mater, Jackson Storm, Rusty og Dusty, Luigi, Sally Carrera, Doc Hudson, Sheriff og alle de andre som du kjenner fra filmene og seriene Disney biler.

Vår lavpris: 354,-
Utsolgt
SKU
06195-149

Dette tøffe garasjeanlegget fra Disney Cars kommer med en 1:55 Diecast Jackson Storm bil. Moroa kan derfor begynne med en gang. Du kan bruke heisen i anlegget for å komme deg opp i andre etasje, og når du skal ned igjen kan du bruke utkjøringsrampen. Dette Piston Cup lekesettet oser av racing og konkurranse.

Garasjesettet er kompatibelt med andre die cast lekebiler i samme skala (kjøpes separat), så finn frem bilsamlingen din og lag dine helt egne elleville racing-eventyr og fortellinger! Parker bilene for service og ta plass på seierspallen etter å ha vunnet et race. Mulighetene er mange og det er bare kreativiteten og fantasien som kan stoppe deg.

Inneholder:

  • 1 Florida 500 Racing Garasjeanlegg
  • 1 Jackson Storm diecast bil

Detaljer:

  • Mål: 33 x 10,2 x 30 cm (LxBxH)
  • Målestokk: 1:55 skala
  • Alder: fra 4 år

MERK: Det følger med 1 lekebil; andre 1:55 biler selges separat

Produktdetaljer
ModellFWL70
EAN0887961677669
MerkeDisney Cars
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.