Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Disney Frozen dukke - Isdronningen Elsa i kjole med kappe - 38 cm

Disney Frozen - Arendelles vintereventyr med Elsa, Anna, Kristoffer, Olaf og Svein

Disney Frozen har vært en av Disneys største suksesser gjennom tidene. I kongeriket Arendelle møter du Elsa, Anna, Kristoffer, Olaf og Svein, og de tar deg med på fantastiske og spennende eventyr blant magiske krefter, is og snø. Med Disney Frost dukker, figurer, lekesett, utkledning, skolesaker og kreative sett kan du drømme deg tilbake til fantastiske scener og øyeblikk fra filmen. Frost 2-filmen følger opp den enorme suksessen!

Vår lavpris: 347,-
På lager
SKU
02217-78
   

Ta med magien hjem med denne flotte dukken av Isdronningen Elsa fra Disney Frozen 2. Dukken måler ca. 38 cm og er kledd i den vakre hvite kjolen kjent fra slutten av filmen, med de isblå og lilla detaljene og tilhørende isblå leggings og sandaler. Det lange, blonde håret er utslått, og du kan selvfølgelig også lage dine egne frisyrer på henne. Gjenskap favorittscenene dine fra filmen sammen med denne dukken, eller skap nye eventyr med Isdronningen Elsa.

Inneholder:

  • Disney Frozen 2 Isdronningen Elsa dukke

Detaljer:

  • Mål: ca. 38 cm
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell214894
EAN192995208797
MerkeDisney Frozen
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.