Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Disney Frozen Elsa kostyme - deluxe kjole - 6 år - 116 cm

Disney Frozen - Arendelles vintereventyr med Elsa, Anna, Kristoffer, Olaf og Svein

Disney Frozen har vært en av Disneys største suksesser gjennom tidene. I kongeriket Arendelle møter du Elsa, Anna, Kristoffer, Olaf og Svein, og de tar deg med på fantastiske og spennende eventyr blant magiske krefter, is og snø. Med Disney Frost dukker, figurer, lekesett, utkledning, skolesaker og kreative sett kan du drømme deg tilbake til fantastiske scener og øyeblikk fra filmen. Frost 2-filmen følger opp den enorme suksessen!

Vår lavpris: 335,-
Medlemspris 235,-
På lager
SKU
05206-137
   

Slipp løs de hemmelige kreftene til Elsa fra Disney Frozen med dette stilige deluxe kostymet! Se kongelig ut og skinn i dine omgivelser med den søte kjolen til Elsa. Men vær forsiktig slik at du ikke skaper evig vinter. Kjolen har et pent trykk foran, glitrende paljetter på overdelen og lange glitrende armer og skjørt. Det er også en delikat kappe på kjolen i gjennomsiktig tyll.

Inneholder:

  • Elsa kjole med kappe

Detaljer:

  • Alder: 5-6 år
  • Størrelse: 116 cm
  • Materiale: 100% polyester

Merk: sko følger ikke med

Produktdetaljer
Modell300491-M
EAN883028389292
MerkeDisney Frozen
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.