Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Disney julekalender med 24 magiske bøker

En magisk, actionfylt, klassisk eller barnslig morsom verden i Disneys kjente univers!

Leter du etter en magisk verden blant prinsesser der alt kan skje? Er du på jakt etter et vintereventyr der ukjente krefter lurer? Er en actionfylt verden der det gode kjemper mot det onde det du ser etter? Eller ønsker du å dra til et spennende sted ute i verdensrommet der kampen om kontrollen over galaksen står i fokus? Du kan stoppe her!

Disneys mange prinsesser, prinser, feer og magiske dyr har trollbundet barn og voksne i generasjoner. Oppdag en magisk verden med klassiske prinsesser, kjølige vinterprinsesser, prinsesser under vann, skjulte prinsesser eller kommende prinsesser. I Disneys verden finner du så mye mer en prinsesser, feer og klassiske tegneseriefigurer, det inneholder også et actionfylt univers.

Vår lavpris: 138,-
Utsolgt
SKU
08236-47

Disney julekalender med 24 magiske bøker er en koselig adventskalender med klassiske bøker fra Disney-universet!

Er dere klar for en liten historie hver kveld i adventstiden? Lesing og koselige historier står i fokus i denne adventskalenderen, og man kan skape sine egne koselige lesestunder sammen. Bøkene passer like godt til morgenlesning som til en nattahistorie på senga. Bøkene har også flotte bilder som barna kan studere. Kos dere med en ny Disney fortelling hver dag frem til jul, og føl på Disney-magien gjennom hele adventstiden.

Inneholder:

  • 24 bøker med fortellinger på norsk

Detaljer:

  • Mål: ca. 57 x 37 x 1 cm (HxLxB)
  • 2019-utgave
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell860504
EAN9788771860504
MerkeDisney
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.