Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Disney Princess Encanto Mirabel Madrigal dukke - 28 cm

Disney Princess leker, dukker, figurer, spill og kostymer

Disney Princess samler alle prinsessene du kjenner fra Disneys mange prinsessefilmer. Hver prinsesse har sitt karakteristiske utseende og klær, små venner og hjelpere, og evner som hjelper dem i kampen mot det onde. Disneys prinsesseunivers dekker en hel rekke av prinsesser og kvinnelige helter som Askepott, Rapunzel, Snehvit, Ariel, Aurora, Tornerose, Ariel, Merida, Jasmin, Mulan og Tiana. Oppdag en magisk verden sammen med Disneys Prinsesser, og gjenskap scener og eventyr med figurer, figursett, utkledning, dukker og tilbehør.

Vår lavpris: 194,-
På lager
SKU
03226-79
   

Få din egen Mirabel Madrigal dukke, inspirert fra Disneys animasjonsfilm Encanto. Mirabel har sitt signaturantrekk og tilbehør som sett i filmen. Kjolen har flott krage og autentiske broderi-design. Det lange, turkise skjørtet har fargerikt mønster inspirert av familiens magiske evner. Gjenskap dine favorittscener og øyeblikk fra Encanto, og syng på de fengende låtene mens du forestiller deg eventyr med Mirabel. Gjør dere klare for å redde familien og Encantos magi.

Inneholder:

  • Disney Encanto Mirabel dukke

Detaljer:

  • Mål: ca. 28 cm (H)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell219404
EAN192995219403
MerkeDisney Princess
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.