Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Disney Princess Royal Shimmer Ariel-dukke - 27 cm

Disney Princess leker, dukker, figurer, spill og kostymer

Disney Princess samler alle prinsessene du kjenner fra Disneys mange prinsessefilmer. Hver prinsesse har sitt karakteristiske utseende og klær, små venner og hjelpere, og evner som hjelper dem i kampen mot det onde. Disneys prinsesseunivers dekker en hel rekke av prinsesser og kvinnelige helter som Askepott, Rapunzel, Snehvit, Ariel, Aurora, Tornerose, Ariel, Merida, Jasmin, Mulan og Tiana. Oppdag en magisk verden sammen med Disneys Prinsesser, og gjenskap scener og eventyr med figurer, figursett, utkledning, dukker og tilbehør.

Vår lavpris: 162,-
På lager
SKU
03212-22
   

Royal Shimmer Ariel har på seg en glitrende kjole i hennes signaturfarge turkis, med et lilla skjell på brystet. Og trykker man på skjellet vil kjoletoppen hennes lyse. Kjolen har et elegant design, og den lilla tiaraen matcher skoene. Skjørtet til Ariel kan tas av og på, det samme gjelder skoene.

Dukken måler 26,5 cm i høyden og er klar for en skikkelig galla. Kanskje er det en kjendis eller to på festen!?! Det røde håret er bølget og henger løst.

Inneholder:

  • Disney Princess Royal Shimmer Ariel-dukke

Detaljer:

  • Mål: H26,5 cm
  • Alder: fra 3 å
Produktdetaljer
ModellF0895
EAN5010993779024
MerkeDisney Princess
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.