Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

Disney Princess Style Collection on the go rollelek - smart-telefon med lys og lyd og tilbehør

Disney Princess - et univers med prinsesser og heltinner

Disney Princess samler alle prinsessene du kjenner fra Disneys mange prinsessefilmer. Hver prinsesse har sitt karakteristiske utseende og klær, små venner og hjelpere, og evner som hjelper dem i kampen mot det onde. Disneys prinsesseunivers dekker en hel rekke av prinsesser og kvinnelige helter som Askepott, Rapunzel, Snehvit, Ariel, Aurora, Tornerose, Ariel, Merida, Jasmin, Mulan og Tiana. Oppdag en magisk verden sammen med Disneys Prinsesser, og gjenskap scener og eventyr med figurer, figursett, utkledning, dukker og tilbehør.

Vår lavpris: 227,-
Medlemspris 175,-
Utsolgt
SKU
04216-66

Flott, unik og så morsom - det er denne Disney Princess Style Collection som passer til alle moderne jenter og gutter med store ambisjoner og god stil. Disney Princess Style Collection håndvesken leveres med leketelefon, deksel med kortholder, nøkkel og kredittkort. Trykk på knappene for å høre en unik låselyd. Lek med telefonen som blinker og høres ut som en ekte telefon, til og med når du later som at du tar bilder!

Inneholder:

  • 1 smart-telefon med LED-lys og lyder
  • 1 deksel og kortholder med reim
  • 1 nøkkel
  • 2 kredittkort

Detaljer:

  • Mål: ca. 37 x 4 x 22 cm
  • Batteribehov: 3 x LR44 (inkludert)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell98879
EAN039897988795
MerkeDisney Princess
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.