Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Dyreunger aktivitetsbok med store klistremerker - perfekt for små hender

Damm Egmont Norge - Kvalitet i generasjoner og mange kjente klassikere!

Damm, Litor, Kärnan, Egmont er kjente merkevarer på tvers av alder og interesser. Spillene fra Damm er klassikere og kvalitet som trollbinder og engasjerer i generasjoner. Litor lar barnet utfordre sine kreative evner eller underholder med sine historier tilpasset barnets alder. Kärnan lar barnet utfolde seg blant farger, former og ulike kreative sett som lar dem skape noe eget.

Vår lavpris: 92,-
På lager
SKU
09217-57
   

Dyreunger er en kreativ aktivitetsbok med morsomme oppgaver og aktiviteter. Aktivitetsboken kommer med store klistremerker som er perfekt for små barnehender, og hver side har en ny oppgave for barnet å løse. Boken med dyreunge-motiver er fargerik og fin å se på, og inneholder både fargeleggingsoppgaver, pekeoppgaver, og litt vanskeligere oppgaver som å finne ut hvilket klistremerke som tilhører hvor.

Inneholder:

  • Dyreunger aktivitetsbok med store klistremerker

Detaljer:

  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell116032
EAN7031651160327
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.