Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

EduFun Askepotts dukkehus i tre med 15 møbler

EduFun leker i tre

Alle trelekene fra EduFun er FSC®-sertifisert, symbolet for bærekraftig skogbruk. Trelekene fra EduFunn er unike leker i tre, som er med på å inspirere barn til morsom og kreativ lek. Lekene er laget i tre av svært høy kvalitet og malt i farger som appelerer til barn og fanger deres oppmerksomhet. Dukkehus, møbler til dukkehus, aktivitetsleker, byggeklosser, pedagogiske leker, lekemat, babyleker og leker i tre som fremmer utviklingen av barnets motoriske ferdigheter gjennom lek og rollelek.

EduFun treleker er laget av naturlige materialer, tåler lek og er ment å vare i generasjoner.

Vår lavpris: 1 476,-
På lager
SKU
04202-47
   

Dette store dukkehuset i tre som går over tre etasjer inneholder alt en dukke kan drømme om i hjemmet sitt. I første etasje finner du både bad og kjøkken. Ta trappen opp til stuen der du enten kan tilbringe en hyggelig kveld foran peisen eller trekke ut på verandaen for varme sommerkvelder. Fra stuen kan du ta trappen opp til soverommet der dukken kan sove godt om natten.

Inneholder:

  • Dukkehus i tre
  • 15 møbler til kjøkken, bad, stue, veranda og soverom

Detaljer:

  • Passer til dukker som er ca 29 cm høye
  • Mål: 82 x 126,5 cm (B x H)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell4127
EAN7040698716268
MerkeEduFun
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.