Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

EduFun Deluxe kaffemaskin i tre - til lekekjøkken

EduFun leker i tre

Alle trelekene fra EduFun er FSC®-sertifisert, symbolet for bærekraftig skogbruk. Trelekene fra EduFunn er unike leker i tre, som er med på å inspirere barn til morsom og kreativ lek. Lekene er laget i tre av svært høy kvalitet og malt i farger som appelerer til barn og fanger deres oppmerksomhet. Dukkehus, møbler til dukkehus, aktivitetsleker, byggeklosser, pedagogiske leker, lekemat, babyleker og leker i tre som fremmer utviklingen av barnets motoriske ferdigheter gjennom lek og rollelek.

EduFun treleker er laget av naturlige materialer, tåler lek og er ment å vare i generasjoner.

Vår lavpris: 248,-
På lager
SKU
05192-85
   

Inviter familien på en deilig kopp kaffe med denne deluxe kaffemaskinen med kapsler i tre fra EduFun. Denne kaffemaskinen blir fort en favoritt på lekekjøkkenet (kjøpes separat). Kapselmaskinen har knopper å skru på, illustrasjoner og design som minner om en ekte kaffemaskin. På toppen av maskinen finner du en hylle der du kan lagre kaffekapslene. Lekesettet inneholder en kaffekopp, en skje og 6 "kapsler" til maskinen som gjør leketiden enda morsommere og mer realistisk.

Inneholder:

  • Deluxe kaffemaskin
  • 6 kapsler
  • Kaffekopp og skje

Detaljer:

  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell4319
EAN6942397343190
MerkeEduFun
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.