Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

EduFun retro lekekjøkken i tre - rosa med grå detaljer

EduFun leker i tre

Alle trelekene fra EduFun er FSC®-sertifisert, symbolet for bærekraftig skogbruk. Trelekene fra EduFunn er unike leker i tre, som er med på å inspirere barn til morsom og kreativ lek. Lekene er laget i tre av svært høy kvalitet og malt i farger som appelerer til barn og fanger deres oppmerksomhet. Dukkehus, møbler til dukkehus, aktivitetsleker, byggeklosser, pedagogiske leker, lekemat, babyleker og leker i tre som fremmer utviklingen av barnets motoriske ferdigheter gjennom lek og rollelek.

EduFun treleker er laget av naturlige materialer, tåler lek og er ment å vare i generasjoner.

Vår lavpris: 1 294,-
Medlemspris 1 035,20
På lager
SKU
04216-87
   

Dette flotte, rosa lekekjøkkenet fra EduFun er perfekt for små kokker som vil utforske rollelek og passer perfekt for retro-inspirert lek.

Lekekjøkkenet i tre fra Edufun er 90 cm høyt og 83 cm bredt, og kommer med et lekekjøleskap med isbitmaskin, og komfyr med vindu på stekovnsdøren slik at man kan følge med på maten man lager. Med to stekeplater, vask, stekovn, mikrobølgeovn, kjøleskap og hyller har alle små kokker det de trenger for en dag på kjøkkenet.

La barne leke at de er stjernekokkene på sitt eget kjøkken, og se de lage de flotteste retter. Her er hyller og kroker til oppbevaring av kjøkkenutstyr (ikke inkludert), og lekematen (ikke inkludert) kan oppbevares i "kjøleskapet". Ved siden av kjøleskapet henger en telefon for ekstra retro-detaljer.

Inneholder:

  • 1 EduFun lekekjøkken - rosa

Detaljer:

  • Mål produkt: 90 x 33 x 83 cm
  • Mål eske: 93 x 38,5 x 16,5 cm
  • Vekt: ca 9 kg
  • Materiale: tre, metall
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell7268
EAN6942397372688
MerkeEduFun
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.