Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

KidzRobotix Motordreven Robotarm - eksperimentsett fra 8 år

-62%

KidzLabs - pedagogisk leketøy med vitenskapelige eksperimenter og lettmonterte, motoriserte eksperiment- og byggesett til barn

KidzLabs Har morsomme, pedagogiske vitenskapspakker og eksperimenter som inspirerer barn og unge til å stille spørsmål og undersøke det de lurer på. Settene fra KidzLabs baserer seg på STEM-prinsippene fra astronomi, biologi, kjemi, optikk, magnetisme og mye mer. 

KidsRobotix serien inneholder en rekke byggesett som er lette å montere, hvor barna kan skape motoriserte, mekaniske leker, samtidig som de lærer de grunnleggende prinsippene rundt mekanikk og roboter. Settene viser barna hvordan enkle motorer kan brukes til å skape en rekke effekter. Eksperimentsettene har sine unike design og forskjellige funksjoner som lærer barna mekaniske underverker. KidzRobotix utvikler barnas STEM-ferdigheter!

Kampanjepris 73,- Vår lavpris: 190,-
62%
Du sparer: 117,-
På lager
SKU
05216-3
   

Denne fantastiske robotarmen fra KidzRobotix kan bevege seg opp og ned, i tillegg til å åpne og lukke gripekloen. Sett sammen alle delene til armen og trykk på knappen for å gripe, løfte og sette ned ting. Morsomt og lærerikt STEAM-sett for barn fra 8 år og oppover.

Inneholder:

  • 1 KidzRobotix eksperimentsett - Robotarm

Detaljer:

  • Mål eske: 27,5 x 20,5 x 6 cm (HxBxD)
  • Alder: fra 8 år

STEAM-eksperimentsett er lærerike sett som inkluderer vitenskap, teknologi og teknikk, kunst og matematikk.

Produktdetaljer
Modell270533
EAN7317442705336
MerkeKidzLabs
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.