Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

KidzLab soldrevet bil - STEAM eksperimentsett for barn

-50%

KidzLabs - pedagogisk leketøy med vitenskapelige eksperimenter og lettmonterte, motoriserte eksperiment- og byggesett til barn

KidzLabs Har morsomme, pedagogiske vitenskapspakker og eksperimenter som inspirerer barn og unge til å stille spørsmål og undersøke det de lurer på. Settene fra KidzLabs baserer seg på STEM-prinsippene fra astronomi, biologi, kjemi, optikk, magnetisme og mye mer. 

KidsRobotix serien inneholder en rekke byggesett som er lette å montere, hvor barna kan skape motoriserte, mekaniske leker, samtidig som de lærer de grunnleggende prinsippene rundt mekanikk og roboter. Settene viser barna hvordan enkle motorer kan brukes til å skape en rekke effekter. Eksperimentsettene har sine unike design og forskjellige funksjoner som lærer barna mekaniske underverker. KidzRobotix utvikler barnas STEM-ferdigheter!

Kampanjepris 122,50 Vår lavpris: 245,-
50%
Du sparer: 122,50
På lager
SKU
08192-120
   

Lag din egen soldrevne bil med dette STEAM-settet fra Kidzlab! Vitenskapssettet er perfekt for nysgjerrige barn, og de som ønsker å lære mer om fornybar energi. Sett den soldrevne bilen din utendørs en solskinns dag, og se den kjøre i vei! Du trenger ikke batterier, men den vil få kraften den trenger fra solen. Du kan også gjøre bilen din unik med en tom brusboks!

Inneholder:

  • 1 KidzLabs eksperimentsett - soldrevet bil

Detaljer:

  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
Modell270538
EAN7317442705381
MerkeKidzLabs
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.