Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

KidzRobotix Robothode med motor - STEAM eksperimentsett for barn

-65%

KidzLabs - pedagogisk leketøy med vitenskapelige eksperimenter og lettmonterte, motoriserte eksperiment- og byggesett til barn

KidzLabs Har morsomme, pedagogiske vitenskapspakker og eksperimenter som inspirerer barn og unge til å stille spørsmål og undersøke det de lurer på. Settene fra KidzLabs baserer seg på STEM-prinsippene fra astronomi, biologi, kjemi, optikk, magnetisme og mye mer. 

KidsRobotix serien inneholder en rekke byggesett som er lette å montere, hvor barna kan skape motoriserte, mekaniske leker, samtidig som de lærer de grunnleggende prinsippene rundt mekanikk og roboter. Settene viser barna hvordan enkle motorer kan brukes til å skape en rekke effekter. Eksperimentsettene har sine unike design og forskjellige funksjoner som lærer barna mekaniske underverker. KidzRobotix utvikler barnas STEM-ferdigheter!

Kampanjepris 65,-
Vår lavpris: 185,-
65%
Du sparer: 120,-
På lager
SKU
03192-200
   

La barna eksperimentere med dette morsomme KidzRobotix settet hvor de skal bygge et robothode med motor. Se opp! En smart mekanisme får robotens øyne til å bevege seg fra side til side og munnen til å åpne og lukke seg. Et STEAM-basert eksperimentsett til barn fra 8 år og oppover. STEAM-eksperimentsett er lærerike sett som inkluderer vitenskap, teknologi og teknikk, kunst og matematikk.

Inneholder:

  • KidzRobotix eksperimentsett - Robothode med motor

Detaljer:

  • Mål eske: 27,5 x 20,5 x 6 cm (HxBxD)
  • Alder: fra 8 år

Produktdetaljer
Modell270532
EAN7317442705329
MerkeKidzLabs
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.