Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

Fisher Price Fold and Go Portable Gym - babygym med sjødyr

Fisher-Price babyleker, laugh and learn og interaktive bamser.

Barn lærer best gjennom lek, og lek er svært viktig for barn utvikling. Lekene fra Fisher Price sender barnet inn i en verden av kreativ lek med læreleker for babyer, smårollinger og litt eldre barn. Lekene fra Fisher Price bidrar i barnets utvikling av finmotorikk og grovmotorikk, det lærer gjenkjennelse av farge og form, og får utfordret sin forståelse av årsak - virkning. Med alt til babyen, Laugh & Learn, førskolebarn følger Fisher Price barnets vekst og endrede behov med sine produktserier tilpasset barnets alder.

Newborn-lekene fra Fisher-Price treffer barnet på deres nivå, og ved hjelp av leker med rolig musikk, bilder som beveger seg, babygym tilpasset nyfødte og enkle leker som reagerer på barnet bevegelse, stimuleres barnets ferdigheter. Fisher-Price Newborn babyleker passer for barn fra nyfødt til de er ca 3 mnd.

Fisher-Price Infant er leker spesielt utviklet og tilpasset den enorme utviklingen barnet går gjennom fra det er ca 3 mnd og til det fyller 1 år. Lekene fra Fisher-Price ivaretar barnets utvikling trinn for trinn med aktivitetsleker, babygym, puttebokser, sorteringsleker og trekkeleker. Fisher-Price Laugh and learn som gir barnet ditt muligheten til å lære gjennom glede ved lek med en hel samling av læringsleker.

Fisher-Price Toddler er lekene for små barn fra 12 mnd til barnet er ca 3 år. Småbarnslekene fra Fisher-Price lar deg oppleve og skape et miljø for læring og utvikling for barnet, samtidig som dere kan tilbringe verdifull tid sammen. Fisher-Price deler-småbarns-lekene i tre aldersgrupper.

Vår lavpris: 397,-
På lager
SKU
09195-23
   

Denne babygymmen fra Fisher Price vil gi ditt barn mange fantastiske opplevelser. Med fargerike bilder av sjødyr, gripeleker, klapreleker, en plysjleke og spennende former, vil din baby bli okkupert for en liten stund.

En babygym er en unik aktivitetsleke for babyer, hvor de kan utvikle seg motorisk og sansemessig fra en tidlig alder. Lekene kan enkelt fjernes for at babyen kan holde dem selv, ta de med på biltur, trilletur eller lignende, og liggeunderlaget er laget av mykt stoff slik at det blir behagelig for din baby å ligge på. Det kan dessuten vaskes i vaskemaskin om nødvendig.

Skal dere ut å reise er denne babygymmen perfekt å ta med. Den foldes enkelt sammen og den tar liten plass i bagasjen. Fisher Price Fold and Go Gym er designet spesielt for å få plass i din stelleveske. Hva er vel bedre enn å ha alt samlet på en plass? Underholdningen for din baby er med andre ord aldri langt unna med denne babygymmen fra Fisher Price.

Detaljer:

  • Mål: 78 x 78 x 56 cm (LxBxH)
  • Alder: fra 0 mnd.
Produktdetaljer
ModellFXC15
EAN887961687361
MerkeFisher Price
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.