Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Fisher Price Fold and Go Portable Gym - babygym med sjødyr

Alltid billig!

  • Prismatch
  • Rask levering
  • Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: kr 397,-
På lager
SKU
09195-23
   

Denne babygymmen fra Fisher Price vil gi ditt barn mange fantastiske opplevelser. Med fargerike bilder av sjødyr, gripeleker, klapreleker, en plysjleke og spennende former, vil din baby bli okkupert for en liten stund.

En babygym er en unik aktivitetsleke for babyer, hvor de kan utvikle seg motorisk og sansemessig fra en tidlig alder. Lekene kan enkelt fjernes for at babyen kan holde dem selv, ta de med på biltur, trilletur eller lignende, og liggeunderlaget er laget av mykt stoff slik at det blir behagelig for din baby å ligge på. Det kan dessuten vaskes i vaskemaskin om nødvendig.

Skal dere ut å reise er denne babygymmen perfekt å ta med. Den foldes enkelt sammen og den tar liten plass i bagasjen. Fisher Price Fold and Go Gym er designet spesielt for å få plass i din stelleveske. Hva er vel bedre enn å ha alt samlet på en plass? Underholdningen for din baby er med andre ord aldri langt unna med denne babygymmen fra Fisher Price.

Detaljer:

  • Mål: L78 x B78 x H56 cm
  • Alder: fra 0 mnd.
Mer informasjon
ModelFXC15
EAN887961687361
MerkeFisher Price
Alder0, 1, 2

Besøk vår LEGO-shop!

Besøk vår LEGO-shop!

Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.